NA KONCI ZAČÁTKU

Úplněk ve znamení Ryb vedl k myšlenkám na nejzákladnější témata. Směřoval tok mysli i k ukončování, uzavírání a doznívání. Je to jasné, aby se mohlo dostavit něco zajímavého a rozvíjejícího, je potřeba ukončit vše, co už nám smysl nedává. To jsme učinili už dávno, nyní jsme se jen setkávali se smutkem, nostalgií a teoretickou chutí se vrátit. Což představuje zadní voj uskutečněných změn, emoce spojené se starými záležitostmi. Lítost není na místě, mohla by nás vrhnout zpět do nekončícího kola emocí. Vpřed také není možno jít. Ještě není dožito a uzavřeno i na úrovni hlubokého pochopení. Proto i ty emoce coby navigace.

Od pondělního poledne bude všechno jinak! Luna vejde do znamení Berana a budeme se hrdinně probíjet řekou života za svými individuálními osudy. Nebude už čas a prostor pro (za)váhání, proto až do oběda si všecičko můžeme ujasnit. Je to extra čas na konci času, který jsme dostali pro sebe a svoje všetečné otázky.

Odpoledne už budeme uhýbat beranským štulcům pod žebra a sami je tu a tam rozdávat, třeba i nechtěně. Jsou v podstatě vedlejším produktem naší existence. Budeme řešit sami sebe, sami spoléhat na sebe! Co v poslední době nefungovalo pro příliš komplikované podmínky, co nešlo, protože nebylo domyšlené až do konce, to vše dostane zelenou! Takže jistě víte, do čeho se pustit a v čem pokračovat!

V poledne lehce zvolněme, Luna bude v opozici na Lilit a tak se můžeme setkat se svými obrazy, projekcemi i stíny... Bude to i prověrka stability všeho fungujícího a zkušební jízda toho, co vzniká.

Venuše se pomalu vrací znamením Lva a setkává se zhruba v polovině s Marsem. Když pomineme to, že se budou znovu otevírat témata z půlky června (kdo to pamatuje?), zůstává jako hlavní téma propojování mužské a ženské energie. Tedy jak si umíme stát za tím, co děláme? Bojujeme skutečně za svoje zájmy? Koho v životě potřebujeme a kdo potřebuje nás? Nejsou to otázky ryze existenciální, ale ladíme si tu formu a hledáme to, co opravdu v životě chceme a potřebujeme. Také si zkoušíme partnerské chování. Takže se nebojme!

Zdroj: Ondřej Habr



Více