JAK PRACOVAT S AFIRMACEMI

AFIRMACE není jen něco, co si přečtete, zvoláte wau, to je ono!  Ale pracovní nástroj na stvoření vašeho nového života. Jak tedy s ním pracovat? 
Vyberete si konkrétní AFIRMACI pro danou oblast nebo si z nich vytvoříte souvislý příběh. Je to váš život, který chcete tvořit a proto je možné a mnohdy i nutné tato sdělení upravit tak, aby vyhovovala vám a vašim potřebám a přáním. Stvořte z nich tedy souvislý příběh o tom, jak chcete svůj život žít, co v něm chcete dělat a co chcete mít. Potom toto prohlášení čtěte procítěně s Láskou a vírou v srdci každé ráno několikrát. Minimálně desetkrát. Ale já když čtu a tvořím pro vás nové příběhy, čtu klidně i třicetkrát nebo padesátkrát. Je to jediná práce, kterou je třeba v daný okamžik udělat, tak se jí nebojte a pořádně se do ní opřete. Můžete číst nahlas též i večer a klidně i po obědě, nebo kdykoli vám čas dovolí. Opět opakuji, je to váš život, který tím tvoříte. Je třeba číst opravdu nahlas, neboť hlasitá slova teprve vše uvádějí do hmoty. Nahlas, procítěně a s důvěrou ve splnění. S prožitkem hluboké vděčnosti za splněné přání. Též může a měla by následovat vizualizace splněného snu. 
Číst a opakovat je třeba po dobu více dní a někdy i týdnů. Záleží, jak moc máte otevřenou svoji tvořivou sílu a tímto ji právě plně aktivujete. Kdy přestat? V okamžiku, kdy již vás nenaplňuje vzrušení z toho, co vás čeká, ale kdy přijde jakýsi útlum, že toho již není potřeba. Ale určitě vytrvejte minimálně týden až měsíc. Je to i o velké trpělivosti. Když vaše energie tvoření opadne, je čas odevzdat vše Bohu. Vaše jasné a Láskyplné "Tvá vůle se staň", je naprosto ideální odevzdání se Bohu. V tomto okamžiku již začnou pracovat Boží síly a vy již svůj záměr necháte plynout vesmírem. Bůh či vesmír zařídí vše tak, aby do sebe jednotlivé kousky skládačky zapadly, a vy jste mohli otevřít cestu ke svému snu. Budete potřebovat mnoho lidí a pomocníků na vaší cestě, vyčistit mnoho svých starých přesvědčení a zrušit mnoho starých programů své Duše. To vše se nyní začne dít a vy se začnete formovat pro váš nový Boží záměr vašeho života. Dovolte sobě velkou trpělivost a zanechte očekávání. Ponechte si jen čistou a jasnou víru, že se váš sen jednou splní. Až přijde správný čas, vaše cesta se vám otevře a vy začnete potkávat lidi a situace, které naprosto jasně poznáte ze svého stvoření. Nemějte obavy, co do té doby budete dělat, neboť stvořeno toho bylo opravdu hodně a na nás je nyní jen se tomu otevřít. Začnou se zhmotňovat vaše stará přání a sny a na vás je začít je žít a využívat jejich potenciál ke svému rozvoji a též k tvoření snů dalších. Takto funguje vesmír, jako neustálý koloběh cyklů. Zasadit, pečovat a dát Lásku a péči při prvních výhoncích, postarat se po celou dobu o růst a na konci se otevřít přijetí sklizně. Pak přijde období zániku, bilancování, odpočinku a regenerace, nových nápadů, nového tvoření a opakování dalšího cyklu. Tento cyklus, který se odráží i v přírodě, nikdy nekončí. 
Na nás je se s ním naučit pracovat a potom už nikdy nebudeme mít potřebu chtít sklízet, když jsme právě zasadili a sázet, když je období ničení. 
Afirmujte, prociťujte, sněte a tvořte...

Toto  je ten největší dar od Boha, který jsme dostali.



Více zde: