Duše si sama vybírá...

VAŠE DUŠE SI DOBROVOLNĚ VYBÍRÁ, S KÝM SE SETKÁ…

Vaše duše si dobrovolně vybírá, s kým se setká, potká nebo co bude řešit s druhými dušemi, se kterými uzavře jisté dohody o navrácení lekcí z minulosti, o navrácení karmických dluhů, o navrácení bolesti, zrady, křivdy nebo citových zranění. V životě se vám nedějí náhody, tedy ano, může se objevit, ale je jednou za život. Nicméně vše je vám dopředu dáno.

Na jednu stranu nechápete lekce a zkoušky, na druhou stranu se snažíte pochopit vše, co vám život přináší. Nastává váš vlastní vnitřní rozkol, rozčarování s prožitého, provázený vnitřním chaosem. Je důležité ale pochopit, že se nic neděje jen tak, že je vaše osudová cesta dána, duše se vzájemně znají, vědí, co přijde.

Jedna má zranit druhou, aby ji posunula. Jedna má druhé ublížit, aby ji pomohla uzavřít minulost, další má tragicky opustit tu, která ji nechala ztratit. Jen člověk v této podobě a na této planetě díky egu, strachu a rozumu ztrácí kontrolu sám nad sebou. Zůstává ve vztazích, protože je tu buď lítost, strach nebo zvyk, nedokáže se odpoutat a setrvává v již dávno mrtvých vztazích, protože nechce ublížit, přitom vše ale dělá na úkor sebe sama. Je to ale jen o strachu opustit zastaralé a nefunkční, odrazit se a jít dál, vydat se po nových cestách, uzavřít minulost, nehledět zbytečně a lpět na budoucnosti, ale prožívat především přítomnost.

Protože i to, co se stalo před pár hodinami, je již minulostí. Lidé si namlouvají, že dokáží odpustit, ale nezapomínají. Pak ale stále v sobě znovu a znovu otevírají prožitou bolestnou zkušenost, nedokáží se od ní odpoutat, neustále se utápí ve svých křivdách nebo zklamáních, neodpustí, protože nezapomněli.

Nesnažte se nic násilně otevírat, on kanál ke komunikaci s Vesmírem není zablokovaný, je jen uzavřený a vězte, že Vesmír k tomu má pádný důvod. Každý ke svému probuzení přichází v jiný čas a v jinou dobu svého životního i duchovního růstu. Nesnažte se ničeho docílit lpěním, chtěním nebo netrpělivostí, přineslo by vám to jen zklamání.

Někteří lidé nebo spíše jejich duše nemusí probuzení dosáhnout vůbec, je to z toho důvodu, že tady mají vyřešit zcela něco jiného, že mají uzavřít to, čím zatížili svoji duši, třeba materiálním bohatstvím, majetkem, financemi. Takoví lidé mohou mít kanál uzavřený po celý život, a přesto dokáží žít, i když se celý život pachtí za úspěchem, bohatstvím, penězi, jsou sžíráni strachem z nedostatku apod. Každý si vybírá a jsou mu dány vztahy s jinými dušemi, nemá smysl horečnatě přemýšlet, proč právě tento, nebo ten, nebo někdo jiný.

Snažte se hlavně pochopit především svou vlastní cestu, nechtějte kráčet cestou druhých, nemusí být ani z mála taková jako ta vaše. Žádná duše s druhou nemá stejný scénář, každá si nese jen ten svůj individuální. Než budete čerpat z důsledků, tak se snažte spíše přijít na příčinu. Každý v životě opakovaně sklízí jen to, co sám zasel. Každému se vrací jen to, co sám způsobil druhým ať už v minulosti nebo v současném životě.

Nechtějte po své duši, osudu, životě i Vesmíru vědět víc, než co je vám dovoleno. Nestěžujte si, ale přijímejte. Očekávejte, ale nelpěte. Pak bude váš život i cesta vaší duše schůdnější. Tak, jak se každý z vás rodí sám za sebe, stejně tak i sám za sebe umírá.

Merlin

Zdroj: https://merlin-kral-carodeju-a-magu.webnode.cz/